Les quatre piscines municipals obren durant l'agost per refrescar l'estiu als santcugatencs


  • Comparteix:

Les quatre piscines municipals de Sant Cugat mantenen obertes les seves portes durant tot l'agost per refrescar l'estiu als santcugatencs que es queden a la ciutat. De dilluns a diumenge, els santcugatencs poden gaudir de l'oferta aquàtica a les piscines del parc Central i la Rambla del Celler, així com també a la piscina de la Cooperativa d'Aigües de la Floresta i al complex esportiu de Valldoreix.

Tots aquelles que vulguin refrescar-se durant aquest mes d'agost, ho poden fer a les 4 piscines municipals de Sant Cugat.

Al centre del municipi, les piscines del Parc Central estan obertes de dilluns a diumenge, de 10:30 a 19:30, mentre que a la Rambla del Celler l'horari és de dilluns a divendres de 7 del matí a les 22 hores, els dissabtes de 8:30 a 20:30 i diumenges i festius, de 8:30 a 14:30.

A La Floresta, la piscina de la Cooperativa d'Aigües ofereix un horari de dilluns a divendres, de les onze de matí a les 19 hores, i els caps de setmana i festius, d'11 a 20 hores. I a Valldoreix, els banyistes poden gaudir d'aquest equipament cada dia de la setmana, de les 10 a les 20 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.