Tot a punt per obrir el carrer Safareigs en els dos sentits de circulació


  • Comparteix:

Durant els propers dies s'ultimaran els treballs d'adequació de la plaça Lluís Millet perquè puguin passar-hi els autobusos

Durant els propers dies s'ultimaran els treballs d'adequació de la plaça Lluís Millet perquè puguin passar-hi els autobusos

Les millores necessàries per poder obrir el carrer Safareigs al trànsit en els dos sentits de circulació ja estan enllestides. D'aquesta manera, els vehicles que vinguin del pas soterrat de Lluís Millet, del carrer Villà o del carrer Domènec podran girar a la dreta i dirigir-se a la zona de darrera de l'Estació o cap als barris de Valldoreix i Mira-sol. D'altra banda, durant aquests dies s'estan ultimant els treballs per acabar d'adequar la plaça Lluís Millet i poder restablir així el pas dels autobusos per davant de l'Estació dels Ferrocarrils.

El carrer Safareigs quedarà obert, en breu, en els dos sentits de circulació. L'objectiu d'aquesta mesura és facilitar l'accés al barri de Mira-sol o als Túnels de Vallvidrera sense haver de fer tota la volta pel centre de la ciutat.

Així ho ha explicat la cap tècnica de Mobilitat de l'Ajuntament, Carme Olivé, que ha remarcat que, a partir d'ara, s'evitarà molt trànsit de pas per una zona que no era la pròpia.

Carme Olivé

Això beneficia sobretot a qui per anar a Mira-sol o als Túnels havia de pujar o bé per Francesc Moragas i Rius i Taulet o per Sant Bonaventura i per Rosselló, i feien molta volta. Per tant s'evita molt trànsit de pas per una zona que no era la pròpia.


Per tal de garantir la seguretat i el correcte accés en aquesta via, ja s'ha instal·lat la nova senyalització vertical a la zona i s'ha pintat també una nova senyalització horitzontal. A més, avui mateix han entrat en funcionament els diferents semàfors que regularan el pas dels vehicles a la cruïlla del carrer Villà i Safareig, a l'encreuament entre el mateix carrer Safareig, el carrer Domènec i l'avinguda Àngel Guimerà i entre Rambla Ribatallada i els carrers Sant Jordi i Verdi.

D'altra banda, i pel que fa al pas dels autobusos per la plaça Lluís Millet, durant aquests propers dies està previst acabar d'ultimar els treballs d'adequació de la plaça com són l'eixamplament de la vorera del carrer Lluís Companys on s'han de posar les marquesines dels autobusos, i la col·locació de les pilones i els panells informatius que alertaran els vianants del pas d'aquests vehicles. Ho explica el regidor de Mobilitat, Josep Romero.

Josep Romero

A la plaça Lluís Millet s'ha d'ampliar la vorera on s'ha d'ubicar la marquesina dels autobusos, i a partir d'aquí ja estarà tot llest.


L'objectiu és que finals d'aquesta setmana o durant la setmana vinent, els autobusos ja puguin tornar a circular per davant de l'estació dels FGC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.