El Pla Educatiu busca quina és l'educació ideal


  • Comparteix:

Després de 2 anys i mig de feina, el projecte educatiu de ciutat ja és una realitat. L'objectiu d'aquest projecte és que la col·laboració ciutadana faci possible una realitat educativa adient per la nostra societat. De moment la iniciativa, ja ha comportat la creació d'una comissió de seguiment que supervisarà la correcte aplicació del projecte.

Aquest estudi, que porta el lema de "Educació, compromís de tothom", s'ha confeccionat a partir de les aportacions de diverses entitats i col·lectius de la ciutat relacionats amb l'àmbit de la ciutadania. Unes entitats que han col·laborat activament a l'hora d'aprofundir en quines són les necessitats reals de la societat per construir un model d'educació ideal.

Les conclusions d'aquest estudi indiquen que hi ha una important necessitat d'establir relacions cohesionadores i que s'ha de fomentar l'aprenentatge que comporta la convivència familiar o associativa. El projecte també determina que la cooperació, la confiança i la col·laboració són fonamentals per la formació de l'individu.

L'alcalde Lluís Recoder ha comentat quin és el paper que juga l'Ajuntament en aquest projecte:

Lluís Recoder



L'elaboració d'aquest projecte s'ha dividit en 4 fases: definició de criteris del projecte, diagnosi, procés de participació i definició final. Malgrat que el llarg procés de confecció del projecte, que es remunta al gener del 2000, l'alcalde Lluís Recoder s'ha mostrat molt satisfet de la feina realitzada

Lluís Recoder



Recoder ha dit que el projecte, incidirà sobretot en la incorporació dels nouvinguts que tenen dificultats a l'hora d'establir-se en la comunitat educativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.