Comencen les obres de reforma dels vestuaris de les pistes de Sant Francesc


  • Comparteix:

L'Ajuntament realitzarà durant aquest mes de setembre i la primera meitat d'octubre les obres de reforma i actualització dels vestidors de les pistes poliesportives del barri de Sant Francesc. L'objectiu d'aquests treballs és sanejar i impermeabilitzar el terrat i reformar la instal·lació elèctrica i d'aigua.

A partir d'aquest mes de setembre i fins a mitjans d'octubre la brigada municipal d'obres realitzarà els treballs de reforma i actualització dels vestidors poliesportives del barri de Sant Francesc. L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat per aquest fet, destacant les pistes com un punt de referència per l'esport ciutadà des de fa molts anys. A més ha volgut remarcar que les obres de reforma de les pistes poliesportives no s'acabaran amb la millora dels vestidors.

Segons Recoder, les instal·lacions esportives són una prioritat per a l'equip de govern.

Lluís Recoder

Les remodelacions i construccions d'equipaments esportius són una prioritat de l'equip de govern.


Amb aquestes actuacions als vestuaris, es procedirà a sanejar-los -canviant rajoles, piques i lavabos-, impemeabilitzar el terrat, reformar la instal·lació d'aigua calenta i freda i d'aigua sanitària, reformar la instal·lació elèctrica, reformar els desguassos generals, instal·lar acumuladors d'aigua calenta i fer la construcció i instal·lació de portes metàl·liques i de portes tallafocs.

El cost total de les obres que realitzarà l'area de Serveis Urbans és de 26.200 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.