L'Ajuntament millora la senyalització viària a l'entorn de les escoles públiques


  • Comparteix:

Les millores estan a punt per l'inici del curs i s'estendran també als centres privats i concertats

Les millores estan a punt per l'inici del curs i s'estendran també als centres privats i concertats

Les escoles bressol i de primària públiques del municipi comencen avui el nou curs amb millores en la senyalització viària per garantir la seguretat dels seus alumnes. L'Àrea de Mobilitat de l'Ajuntament ha aprofitat les vacances d'estiu per reforçar els passos de vianants i els senyals de precaució a la majoria de zones escolars públiques de la ciutat, i preveu fer-ho també als voltants dels centres privats de Sant Cugat.

Les accions de millora, que s'han fet de forma consensuada amb les pròpies escoles, han consistit en adequar i millorar la senyalització vertical que indica la proximitat d'un centre escolar, obligant a reduir la velocitat dels vehicles, així com repintar els passos de vianants i la senyalització horitzontal. Així ho explica el regidor de Mobilitat, Josep Romero.

Josep Romero

Hem millorat la senyalització horitzontal a les cruïlles de les escoles, on hi ha potencialment més perill, i també hem reforçat la senyalització vertical perquè els conductors redueixin la velocitat.


Les millores s'han fet a la pràctica totalitat dels centres públics del municipi, excepte al CEIP La Floresta, on les pluges han impedit que s'hagin acabat de repintar els passos de vianants. En un futur, a més, Romero assegura que les millores s'estendran a la resta de centres escolars del municipi, privats i concertats.

Josep Romero

El que teníem planificat des del mes de juny a les escoles públiques ja està pràcticament acabat. Però continuarem a les escoles privades i concertades, perquè la seguretat viària de tota la ciutat és una competència municipal.



A banda de la millora de la senyalització, l'Ajuntament ha adequat espais d'entrada, sortida i aparcament per als autobusos escolars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.