L'EOI de Sant Cugat continua la preinscripció per a nous alumnes d'alemany


  • Comparteix:

L'IES Sant Cugat serà la nova seu de l'EOI

L'IES Sant Cugat serà la nova seu de l'EOI

L'Escola Oficial d'Idiomes de Sant Cugat continuarà aquest dilluns la preinscripció per a nous alumnes d'alemany. L'Escola obrirà les seves portes de 9 a 10 del matí per a tots aquells que desitgin aprendre aquesta llengua i farà proves de nivell a aquells que ja en sàpiguen. Les classes començaran el proper dia 3 amb un canvi d'ubicació: l'Escola deixa el seu emplaçament habitual i s'instal·la a l'IES de Sant Cugat. .

Tot i que les inscripcions avancen a bon ritme, encara queden places per apuntar-se als cursos d'anglès i d'alemany. Per aquest motiu, l'Escola Oficial d'Idiomes de Sant Cugat obrirà les seves portes aquest dilluns, de 9 a 10 del matí, per accelerar les matriculacions d'alemany. Enguany l'acadèmia pública d'idiomes ofereix quatre nivells d'anglès, amb tres grups cadascun d'ells, i tres d'alemany, amb dos grups per curs.

Cada classe tindrà un màxim de 30 alumnes. D'aquesta manera, hi haurà un màxim de 360 alumnes d'anglès i 180 d'alemany. Els alumnes que l'any passat ja hi estaven matriculats tenen preferència a l'hora de continuar. Les places sobrants s'adjudiquen mitjançant un sorteig que inclou tots aquells que volen entrar a l'Escola. El director de l'Escola, Miquel Gago, explica com es procedirà en cas que encara restin places lliures.

Miguel Gago

El dia 29 es farà una repesca per als preinscrits no admesos pel sorteig. I el 30 es farà una repesca per al públic en general, que és tot aquell que no ha fet cap mena de preinscripció i vol apuntar-se.


Tots els cursos començaran el proper 3 d'octubre. Però la gran novetat d'enguany és que l'Escola deixa l'Edifici Arnau Cadell i es desplaça al IES de Sant Cugat. Tot i que encara s'han d'acabar les obres de rehabilitació del nou centre, Miquel Gago es mostra molt satisfet amb el trasllat.

Miquel Gago

Estem molt satisfets ja que disposem de més espai i per tant podem oferir més coses als alumnes.


Per a tots aquells que desitgin més informació sobre els nous cursos i la manera de matricular-se poden anar a la pàgina electrònica www.xtec.es/eoisantcugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.