Can Busquets tindrà un Pla Especial de Protecció


  • Comparteix:

La Masia de Can Busquets de La Floresta es veurà beneficiada , en un futur, del Pla Especial de Protecció que ha aprovat l'equip de govern. Aquesta mesura ha topat amb el vot en contra dels grups de l'oposició, que consideren que l'Ajuntament no ha actuat amb suficient criteri.

Després de l'aprovació inicial al mes de setembre, el Pla Especial de Can Busquets permetrà la redefinició del límits del Pla General Metropolità de la zona. Aquest pla provisional també inclou l'establiment d'uns criteris de protecció i rehabilitació dels edificis existents i els de nova planta, així com la substitució dels edificis malmesos. El document també preveu la redacció d'una fitxa de protecció i el registre de la finca com a edifici indivisible.

El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, ha comentat les al·legacions presentades durant el període d'exposició pública han millorat notablement el projecte:

Jan Carbó

Les al.legacions presentades al pla inicial han permès millorar molt el projecte


PSC, ERC i IC-V van oposar-se, sense èxit, a l'aprovació provisional d'aquest pla especial, denunciant que l'equip de govern està permetent un tipus d'edificació que no es contempla a les lleis urbanístiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.