Correus enllestirà aquest mes l'estudi per millorar el servei a Sant Cugat


  • Comparteix:

A priori, l'estudi preveu un increment de la plantilla i potser una redistribució de les seccions en que es divideix la ciutat

A priori, l'estudi preveu un increment de la plantilla i potser una redistribució de les seccions en que es divideix la ciutat

El portaveu de Correus a Catalunya ha confirmat que l'ens públic enllestirà en poques setmanes l'estudi sobre les necessitats de la delegació local de Correus, iniciat al 2004. A priori, es preveu un increment de la plantilla i potser una redistribució del personal i número de seccions en que es divideix la població, i que han de permetre posar fi als endarreriments que pateix aquest servei al nostre municipi.

La plantilla fixa de Correus de Sant Cugat incrementarà previsiblement el seu nombre de treballadors un cop es conegui, al llarg d'aquest mes d'octubre, el resultat de l'estudi de dimensionament que està realitzant l'ens postal. Tot apunta, a priori, que caldrà contractar més personal ja que en els darrers mesos ja han estat necessaris 6 treballadors eventuals per donar suport als 54 treballadors fixes amb que compta la secció local. Ho explica el cap de premsa de Correus a Catalunya, Vicenç Ibáñez.

Vicenç Ibáñez

Calculo que en el decurs de l'octubre surtin els resultats i en funció d'això es determinarà quines són les necessitats de plantilla de distribució fixa a Sant Cugat.


Ibáñez ha afegit que l'estudi també avaluarà la necessitat d'augmentar el parc mòbil en funció d'una nova redistribució de les actuals seccions en que es divideix la ciutat.

A més, Correus de Sant Cugat està acabant d'ultimar una campanya de comunicació i informació, prevista per novembre, sobre la necessitat d'indicar correctament els nous codis postals en que va quedar dividit el municipi fa uns mesos. Vicenç Ibáñez.

Vicenç Ibáñez

Estem preparant un díptics i uns posters que rebran els veïns de Sant Cugat indicant el seu codi postal i sobre la necessitat que l'utilitzin per agilitzar tot el procés.


El portaveu de Correus, ha advertit que les cartes seguiran arribant a la seva destinació si s'utilitza l'antic 08190 però que trigaran més del que és habitual ja que això dificulta la feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.