La remodelada plaça Sant Antoni s'inaugura oficialment aquest diumenge amb una festa ciutadana


  • Comparteix:

Una xocolatada popular i un espectacle infantil serviran, aquest diumenge, per inaugurar oficialment la remodelada plaça de Sant Antoni. A tocar de l'estació dels FGC, aquest espai compta amb una zona de jocs infantils i destaca, sobretot, pels antics pous que s'han conservat en aquesta zona.

'Vine a descobrir la plaça de Sant Antoni'. Amb aquest lema, l'Ajuntament ha organitzat una festa ciutadana per inaugurar oficialment i donar a conèixer així aquest espai als santcugatencs. I és que després d'una important remodelació, aquesta plaça, fins ara força amagada, ha canviat la seva fesomia i compta amb un petit espai de zona verda i un parc amb jocs per als més petits.

Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha assegurat que amb aquesta festa es vol animar a la gent a acostar-se i descobrir aquesta plaça.

Lluís Recoder

El que volem és que la gent descobreixi aquest racó, era un lloc que no existia abans perquè estava ocupat pel garden de Flors i Plantes Riera i també per la part de darrera dels edificis.


Un dels principals atractius d'aquest espai són però els antics pous que s'han conservat en aquesta zona i que ara, en una segona fase, es restauraran per garantir la seva correcta conservació. Escoltem Mercè Conesa, tinent d'alcalde de Territori.

Mercè Conesa

Primer el que es va fer és la conservació dels pous i ara hi ha d'haver una segona part de restauració, i haurem de fer les intervencions que ens indiquin des del Museu.


la festa d'inauguració de la plaça Sant Antoni començarà a les 11 del matí i comptarà amb una xocolatada popular i un espectacle per als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.