Promusa obre avui el termini per sol·licitar els 192 habitatges de venda de les promocions del 2005


  • Comparteix:

Per primera vegada, part dels pisos seran de règim concertat

Per primera vegada, part dels pisos seran de règim concertat

Des d'avui ja es poden presentar sol·licituds per accedir a un dels 192 habitatges de venda que Promusa construirà als barris de Can Mates, la Guinardera i Vullpalleres. Les persones interessades poden adreçar la seva sol·licitud a les oficines de Promusa fins el proper 2 de desembre. Per primera vegada, a més, 56 pisos seran de règim concertat.

Les noves promocions, corresponents al 2005, contemplen concretament 31 pisos al futur complex de Mira-sol Centre, 64 a Can Canyameres, 20 al carrer Pere Ferrer, 72 a la zona de Vullpalleres i 5 més -pensats per a famílies nombroses- al carrer Pere Calders.

Els habitatges són de 2, 3 i 4 habitacions i en la majoria de casos, disposen de plaça d'aparcament i d'un traster.

Per primera vegada, a més, part d'aquestes vivendes seran de règim concertat, el que suposa que la unitat familiar pot tenir uns ingressos fins a 6,5 vegades el salari mínim interprofessional, enlloc de les 5,5 vegades que estableix el règim general. L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que l'objectiu d'aquesta mesura és ampliar el ventall de persones que poden accedir a una vivenda de promoció pública.

Lluís Recoder

Obrim el ventall de possibles adjudicataris per poder incloure gent que fins ara no podien accedir a l'habitatge de promoció pública però tampoc al mercat


Els requisits imprescindibles per sol·licitar un d'aquests habitatges són ser major d'edat, portar un mínim de 10 anys empadronat a Sant Cugat i no ser titular ni usufructuari de cap habitatge. També és necessari que, en el cas del Règim General, els ingressos ponderats oscil·lin entre 1 i 5,5 vegades el salari mínim interprofessional, mentre que en el Règim Concertat, aquests han de situar-se entre 3,5 i 6,5 vegades el salari mínim interprofessional.

Totes les persones que vulguin optar a un d'aquests pisos, poden recollir i lliurar els seus impresos de sol·licitud a les oficines de Promusa, a l'avinguda Torreblanca 2-8, fins el dia 2 de desembre. D'altra banda, la informació i les inscripcions també poden fer-se a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) i per internet, a la pàgina www.promusa.net



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.