L'equip de govern elevarà les sancions contra els incívics per evitar l'efecte 'rebot' de l'ordenança de Barcelona


  • Comparteix:

El nou regidor de Civisme, Jordi Puigneró, diu que l'Ajuntament ha de ser més agressiu per combatre l'incivisme

El nou regidor de Civisme, Jordi Puigneró, diu que l'Ajuntament ha de ser més agressiu per combatre l'incivisme

L'equip de govern vol endurir les sancions contra els ciutadans que tinguin conductes incíviques. Així ho ha anunciat a Ràdio Sant Cugat el regidor de Civisme, Jordi Puigneró, que ha explicat que la seva intenció és modificar l'ordenança municipal per incrementar les multes i aplicar de forma 'més agressiva' la campanya 'Sant Cugat Cívic'. L'Ajuntament vol evitar, també, que la nova ordenança que s'ha aplicat a la ciutat de Barcelona tingui un 'efecte rebot' i porti a Sant Cugat pràctiques com el 'top manta'.

El nou regidor de Civisme, Jordi Puigneró, s'ha marcat com un dels objectius prioritaris del que queda de mandat la 'tolerància zero' contra el civisme. Puigneró vol que l'Ajuntament intensifiqui l'aplicació de la campanya municipal de civisme i entri en una fase 'més agressiva' per combatre i sancionar les actituds incíviques. Així ho ha dit en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Jordi Puigneró

És la segona fase d'una campanya que es va fer en l'anterior mandat, que era més amable. Ara passem a una fase més agressiva, perquè arriba un moment en què has d'aplicar mesures més dràstiques.


En aquesta línia, Puigneró ha anunciat que proposarà un enduriment de l'ordenança municipal de civisme per traslladar a la ciutadania el missatge que els incívics no quedaran impunes. En concret, l'objectiu del regidor de Civisme és augmentar les multes que sancionen aquests comportaments, i que ara van dels 30 als 900 euros, en funció de la infracció.

Jordi Puigneró

Proposaré una revisió de l'ordenança municipal per tal que les sancions siguin més elevades del que són fins ara.


Puigneró ha afegit que la policia municipal col·laborarà estretament amb la regidoria de Civisme per complir l'objectiu de la 'tolerància zero' contra l'incivisme. El propi regidor ha anunciat que participarà en algunes rondes amb els agents de paisà per comprovar personalment les actituds incíviques més freqüents i advertir els infractors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.