La Biblioteca del Mil·lenari compta ja amb una xarxa Wi-Fi per connectar-se sense fils


  • Comparteix:

La Diputació de Barcelona ha impulsat el projecte en 100 equipaments de la xarxa de biblioteques municipals

La Diputació de Barcelona ha impulsat el projecte en 100 equipaments de la xarxa de biblioteques municipals

La Biblioteca del Mil·lenari ha incorporat un servei Wi-Fi pels seus usuaris. El sistema consisteix en la instal·lació d'una xarxa inhalàmbrica perquè els usuaris es puguin connectar amb el seu ordinador portàtil des de qualsevol punt. El projecte és una iniciativa de la Diputació de Barcelona i s'ha implantat a 100 biblioteques de Xarxa de Biblioteques municipals.

Tenir un ordinador portàtil, una targeta de xarxa correctament configurada i disposar també del carnet de la biblioteca són els únics requisits per utilitzar el nou servei Wi-Fi a la Biblioteca del Mil·lenari.

Es tracta d'un sistema impulsat per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i que serveix perquè els usuaris es puguin connectar a Internet a través del seu ordinador portàtil i sense cap tipus de cable.

Des de la Biblioteca, la seva directora, Pepa Forn, ha explicat que el nou sistema Wi-Fi del centre permet als usaris connectar-se a la xarxa tant de temps com vulguin amb el seu ordinador portàtil.

Pepa Forn

el Wifi permet conectar-te desw de les 4 fins a les 9, quan tanca la biblioteca. Aixó beneficia a tots els usuaris.


A més, Forn assegura que el Wi-Fi aproparà encara més l'ús d'Internet a la ciutadania i ajudarà a superar la 'fractura digital' entre la població.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.