L'Oficina Local d'Habitatge s'obrirà al públic d'aquí un mes


  • Comparteix:

L'Oficina Local d'Habitatge entrarà en funcionament entre finals de novembre i principis de desembre. Tot i que la previsió era poder obrir aquesta oficina aquest mateix mes, fonts del consistori han confirmat que encara cal acabar d'ultimar alguns dels tràmits i convenis necessaris amb els diferents organismes i empreses depenents de la Generalitat.

El consistori està acabant de tancar aquests dies els convenis de col·laboració i tots els tràmits necessaris per poder obrir la nova Oficina Local d'Habitatge, que s'ubicarà als baixos de l'edifici de Promusa per a gent gran de la plaça Lluís Millet.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és centralitzar tant els tràmits i consultes relatives a les promocions municipals de Promusa com aquelles gestions que depenen de la Direcció General d'Habitatge de la Generalitat. Segons el gerent de l'empresa municipal de promoció d'habitatge, Lluís Hosta, això facilitarà als santcugatencs fer totes les gestions i tràmits necessaris en matèria d'habitatge.

Lluís Hosta

Serà el lloc on tots els ciutadans de Sant Cugat hauran d'anar a resoldre els seus problemes de l'habitatge en relació amb l'administració. Serà una oficina integral, de totes les administracions, tant Ajuntament com Generalitat


La nova oficina també s'encarregarà de crear i gestionar borses d'habitatge, tant de lloguer social com d'habitatge jove, a un preu aproximat del 80% del preu actual de mercat. Principalment, aquestes borses es nodriran d'aquells pisos en mal estat que no poden entrar dins el circuit immobiliari i també del cens d'habitatges desocupats que està ultimant el consistori.

Per fer possible aquest projecte, l'Ajuntament ha establert convenis de col·laboració amb la direcció general d'Habitatge, la secretaria general de Joventut i l'empresa pública Adigsa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.