El ple aprova per unanimitat el reglament del Síndic de Greuges de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'objectiu de l'Ajuntament és escollir el Síndic al gener

L'objectiu de l'Ajuntament és escollir el Síndic al gener

El ple municipal ha aprovat per unanimitat el reglament del Síndic de Greuges de Sant Cugat, un document elaborat a partir del consens de tots els grups polítics. El reglament ha estat sotmès al judici de les entitats de la ciutat i cap d'elles ha presentat al·legacions.

El ple ha realitzat aquest dilluns l'aprovació inicial del reglament del futur Síndic de Greuges de Sant Cugat, una institució que haurà de servir per defensar els drets dels ciutadans enfront l'administració local. El text és fruit del consens entre totes les forces polítiques del consistori i el passat mes de setembre es va sotmetre al judici de les entitats de la ciutat, que no han presentat cap al·legació.

El portaveu municipal de CiU i primer tinent d'alcalde de l'equip de govern, Joan Recasens, ha destacat la feina feta per la comissió política i tècnica encarregada de redactar el reglament.

Joan Recasens

El resultat d'aquesta feina, i és una opinió compartida per tots, és el millor reglament de Síndic de Greuges de Catalunya.


Tots els grups polítics han votat a favor de l'aprovació inicial del reglament, tot i que des de l'oposició han criticat que els pressupostos municipals pel 2006 no incloguin una partida específica destinada al Síndic. Recasens ha contestat que els recursos per aquesta institució estan previstos als comptes, i que ara només cal singularitzar-los.

La intenció de l'Ajuntament és que el reglament del Síndic passi per l'aprovació definitiva el proper mes de desembre. Si aquest calendari es compleix, el nomenament del Síndic de Greuges de Sant Cugat es farà al gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.