La urbanització dels districtes, la remodelació de la Rambla del Celler i nous equipaments, principals projectes per al 2006


  • Comparteix:

L'alcalde diu que l'activitat municipal seguirà sent molt intensa l'any vinent

L'alcalde diu que l'activitat municipal seguirà sent molt intensa l'any vinent

Donar un nou impuls a la urbanització dels districtes, remodelar la Rambla del Celler i construir nous equipaments com el mercat de Mira-sol o el nou Ajuntament són alguns dels principals projectes de l'equip de govern per al 2006. Així ho ha anunciat l'alcalde, Lluís Recoder, en el tradicional esmorzar de Nadal amb la premsa, en què ha assegurat que l'any vinent serà 'molt intens' pel que fa a l'activitat municipal.

L'alcalde ha començat el repàs al 2005 amb un sentit record per personalitats com Jaume Tubau, Victòria dels Àngels, Francesc de P. Llatjós, Francesc Orús i Jesús Serra i Santamans, desapareguts en els últims mesos.

Sobre els projectes més destacats de l'any que ara s'acaba, l'alcalde ha esmentat l'impuls a la construcció d'habitatge públic per part de Promusa, la construcció del nou escorxador, la primera pedra del nou Ajuntament i l'acord econòmic amb l'EMD de Valldoreix, entre molts d'altres.

Lluís Recoder ha destacat també la urbanització dels districtes i ha explicat que ara hi ha en marxa 900 metres lineals d'urbanització a Mira-sol i 20 quilòmetres més en projecte, als sectors La Farga, 11-13 i La Serreta. L'alcalde considera que es podrà assolir l'objectiu final d'urbanitzar la major part dels districtes en aquest mandat.

Lluís Recoder

Ens acostem ja molt a l'objectiu final de tenir tot Sant Cugat urbanitzat. L'any 1999 ens quedaven uns 50 quilòmetres i quan acabem aquest mandat en tindrem urbanitzats 34. Només en quedaran 17 o 18.


Pel que fa als projectes del futur més immediat, Lluís Recoder ha anunciat que el 2006 serà un any 'molt intens' pel que fa a l'activitat municipal i ha assegurat que Sant Cugat continuarà esforçant-se per ser una ciutat 'puntera' en serveis, protecció del medi ambient i cultura.

Lluís Recoder

Serà un any en què anirem revolcionats, com sempre. És el que requereix una ciutat que creix i que vol ser puntera en serveis, en protecció del medi ambient, en política cultural, en civisme, en habitatge públic.


Entre els projectes més destacats per al 2006, Recoder ha destacat la remodelació de la Rambla del Celler, la segona fase de l'ampliació del Museu, la construcció del nou Ajuntament i del mercat de Mira-sol i l'inici del projecte per a la construcció de l'estació dels FGC a Vullpalleres, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.