L'Envelat i la Unió oferiran dues festes de Cap d'Any diferents per als joves de la ciutat


  • Comparteix:

El col·lectiu 'DJ Punxa l'orella' amenitzarà la festa alternativa a la Unió

El col·lectiu 'DJ Punxa l'orella' amenitzarà la festa alternativa a la Unió

Una festa alternativa amb música del col·lectiu 'DJ Punxa l'orella' al Teatre de la Unió és la principal novetat del programa d'activitats de Cap d'Any que organitza l'Ajuntament i dinamitza l'Ateneu. Per segon any, a més, l'Envelat serà l'escenari d'una revetlla per als joves a partir dels 14 anys on hi haurà activitats molt variades amb l'objectiu d'oferir una alternativa a les macrodiscoteques.

L'alcohol no serà el protagonista a les festes de Cap d'Any que organitza enguany l'Ajuntament amb el suport de diverses entitats juvenils de la ciutat. Aquest és l'objectiu dels organitzadors, des de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament fins a l'Ateneu, passant per les diverses entitats juvenils que coorganitzen les revetlles.

L'Envelat acollirà, a partir de la una de la matinada i amb entrada gratuïta, una revetlla destinada als joves majors de 14 anys amb activitats ben diverses com un 'chill out', la segona edició de l'arbre dels desitjos, un sistema de missatges per fer coneixences i la possibilitat de fer-se la 'última foto de l'any', tot plegat amenitzat amb música i projeccions.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, explica que l'objectiu de la proposta és oferir un model diferent al que proposen les macrodiscoteques, on l'alcohol no sigui l'eix central.

Toni Ramon

No cal estar davant d'una cervesa per passar-s'ho bé. A l'Envelat, l'Ateneu ha proposat activitats constants perquè els joves no vegin la necessitat d'anar a la barra.


La principal novetat d'aquest Cap d'Any serà la incorporació a l'oferta d'una segona revetlla, destinada als majors d'edat, que es farà a la Sala Clavé de la Unió, amb un preu de 5 euros i la música del col·lectiu 'DJ Punxa l'orella', coorganitzada per Dissidència Sònica. Un dels membres d'aquest col·lectiu, Quimantú Segura, coincideix en què la beguda no serà el principal atractiu de la festa.

Quimantú Segura

La lògica és diferent a l'oferta habitual. Muntem activitats a l'Envelat i la Unió i, a més, hi ha una barra. Però tot gira al voltant de les activitats. La gent principalment va a ballar i escoltar el DJ.


Totes les activitats estan dinamitzades per l'Ateneu, que aquest any es planteja com un repte l'augment i la diversificació de la proposta, amb l'objectiu d'oferir més alternatives d'oci per a la Nit de Cap d'Any. Així ho ha dit el coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets.

Joan Carles Busquets

El repte d'enguany és no només fer una Nit més Joves a l'Envelat, com l'any passat, sinó ampliar l'oferta i oferir dos espais diferents, per tal que els joves trobin espais alternatius.


L'any passat, uns 400 joves van assistir a la festa de Cap d'Any de l'Envelat, i els organitzadors esperen repetir l'èxit i tornar a omplir l'aforament. Pel que fa a la revetlla alternativa de la Unió, l'aforament màxim serà de 200 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.