Instal·len plataformes a 3 parades d'autobús per facilitar l'accés dels usuaris


  • Comparteix:

L'Ajuntament ja havia fet actuacions similars en altres parades de l'autobús municipal

L'Ajuntament ja havia fet actuacions similars en altres parades de l'autobús municipal

L'Ajuntament ha instal·lat plataformes de formigó davant les parades d'autobús de l'avinguda Manel Farrés, l'avinguda Lluís Companys i al carrer Torrent dels Ferrusons. L'objectiu d'aquesta actuació és facilitar l'accés al transport públic urbà, eliminant barreres arquitectòniques, i evitar que els cotxes estacionin a la parada de l'autobús.

Es tracta de plataformes formades per blocs de formigó i amb una petita rampa que tenen l'objectiu de superar els obstacles habituals, com els desnivells de les voreres o l'estacionament de vehicles, que moltes vegades dificulten l'accés a l'autobús a les persones de mobilitat reduïda, i en alguns casos fins i tot la visibilitat d'usuaris i conductors.

Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens.

Joan Recasens

Volem evitar que la gent aparqui a les parades de l'autobús, que malauradament encara hem de vetllar perquè no passi, i després facilitar l'accés de la gent a l'autobús


Les plataformes han estat fabricades i instal·lades per l'empresa GIMTA, i el cost total del projecte ha estat de 27.500 euros.

Aquestes tres plataformes modulars se sumen a les que ja s'havien instal·lat a les parades d'autobús municipal ubicades a l'avinguda Cerdanyola amb el passeig Torre Blanca, a l'avinguda Torre Blanca amb el carrer Vallès i al carrer Ildefons Cerdà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.