Sant Cugat es prepara per les glaçades amb reserves de sal


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha posat en marxa un conjunt de mesures preventives per pal·liar, si fos necessari, els efectes d'una possible nevada al municipi. Tot i que el Servei de Meteorològic de Catalunya emmarca la nostra comarca dins el tercer nivell de risc de nevades, el consistori ha preparat una reserva de sal i ha alertat a les brigades per estar preparats en cas de glaçades.

Arran de l'avís del Servei Meteorològic de Catalunya, que alerta d'una possible nevada a zones del Vallés Occidental, el consistori ha activat un paquet de mesures per fer front sobretot a les glaçades de les zones més zones humides i ombrívoles del municipi, especialment a La Floresta i Les Planes.

El pla Neucat de la Generalitat no preveu nevades importants a la comarca però l'Ajuntament ja compta amb una reserva de sal i té alertades a les brigades. Ho explica el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens.

Joan Recasens

Tenim una reserva de sal i també comptem amb la brigada i les empreses concessionàries que normalment treballen amb l'Ajuntament.


A més, des de l'àrea de Serveis Territorials recomanen màxima precaució per fer front a la meteorologia, especialment si s'ha de fer ús del vehicle. Joan Recasens

Joan Recasens

El primer que es recomana és moltíssima prudència i evitar aquells desplaçaments que no siguin imprescindibles. En cas que sigui necessari el desplaçament portar aquells mitjans recomanats com les cadenes.


Segons el Servei Meteorològic de Catalunya aquests dies seran els més freds de l'hivern i les temperatures mínimes a tot Catalunya seran negatives. És per això que des dels serveis d'emergències de la Generalitat s'aconsella consultar l'estat de la xarxa viària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.