L'alcalde es compromet a prendre mesures per frenar les agressions a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Plataforma ciutadana en contra de les Agressions denuncia una 'espiral de violència'

La Plataforma ciutadana en contra de les Agressions denuncia una 'espiral de violència'

L'alcalde es compromet a prendre mesures contra la inseguretat que denuncien alguns col·lectius de joves del municipi. La primera assemblea de la Plataforma ciutadana en contra de les Agressions ha denunciat que Sant Cugat pateix una 'espiral de violència'.

En la primera trobada de la recentment constituïda Plataforma ciutadana en contra de les Agressions, s'ha denunciat la inseguretat que, segons el col·lectiu, viu la ciutat a causa dels actes violents d'alguns joves del municipi. Segons el col·lectiu, les accions d'aquest grup de delinqüents fa sentir la ciutadania indefensa, amenaçada i, fins i tot, a veure la seva integritat física en perill.

Una recollida de signatures acompanyada d'un manifest de denúncia per presentar a l'Ajuntament i a la conselleria d'Interior de la Generalitat són les actuacions més immediates que preveu la Plataforma ciutadana en contra de les Agressions.

No obstant això, la Plataforma ha traslladat aquesta problemàtica a l'alcalde. Recoder ha admès que darrerament Sant Cugat pateix una violència periòdica i de baixa intensitat. L'alcalde ha qualificat aquesta situació com inadmisible en una societat lliure i s'ha compromès a fer tot el que calgui per defensar l'exercici de la llibertat dels ciutadans de Sant Cugat. Concretament, Recoder s'ha ofert a fer arribar les queixes a la fiscalia de Rubí per agilitzar els tràmits i actuar de forma més contundent.

Lluís Recoder

Hem intensificat l'actuació policial i si és necessàri parlar amb la fiscalia o amb el jutge ho farem


Des de la Plataforma han saludat el compromís de l'alcalde d'intensificar el control i la vigilància policial. Amb tot, també han subratllat la importància de les mesures preventives. Per a la Plataforma aquest problema de violència és transversal i per tant hi ha diferents agents implicats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.