Comencen les obres de soterrament de la xarxa telefònica als carrers Bergara, Sant Salvador, Santa Teresa


  • Comparteix:

Ja s'han iniciat les obres de millora de la xarxa telefònica als carrers Bergara, Sant Salvador i Santa Teresa. L'actuació, que permetrà canalitzar i soterrar les línies telefòniques, arriba després de les avaries de les línies aèries provocades per les obres de construcció de noves edificacions i que havien deixat el veïnat sense servei.

Durant les properes setmanes es treballarà per canalitzar i soterrar les línies aèries que van quedar malmeses arran de la caiguda d'una grua que participava en les obres de construcció d'unes noves edificacions a la zona. L'incident, que va ser reparat provisionalment per la companyia telefònica, va deixar bona part del veïnat sense servei.

Ara, i tal i com ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, s'està procedint a soterrar definitivament les línies.

Mercè Conesa

S'està soterrant la línia telefònica d'aquest carrer. Una grua va tombar-se i els cables van quedar penjats. La companyia telefònica va fer un arrenjament provisional i finalment ho soterra.


Telefònica té previst que les obres, que afecten uns 135 metres d'aquests carrers, estiguin enllestides d'aquí tres setmanes. D'aquesta manera s'hauran soterrat totes les línies telefòniques d'aquest sector.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.