Els nens i nenes de primària aprenen salut bucodental amb l'exposició 'Cuida't les dents'


  • Comparteix:

La mostra consta de visites guiades i maletes pedagògiques

La mostra consta de visites guiades i maletes pedagògiques

Una exposició a la Casa de Cultura sobre salut bucodental vol apropar als alumnes del primer cicle de primària els hàbits saludables en aquesta matèria. La mostra 'Cuida't les dents', organitzada per l'Ajuntament, està acompanyada de visites guiades i de maletes pedagògiques on els més petits poden trobar material gràfic i jocs.

La Casa de Cultura acull fins el proper 14 de febrer l'exposició 'Cuida't les dents', adreçada als alumnes del primer cicle de primària de les escoles de la ciutat. En aquesta mostra, els més petits podran aprendre els bons hàbits en salut bucodental gràcies a visites guiades i unes maletes pedagògiques que contenen dentadures gegants, raspalls de dents i vídeos educatius.

L'exposició s'emmarca dins una iniciativa de l'Ajuntament que segons els regidor de Sanitat, Enric Tomàs, pretén complementar les propostes que ja es realitzen des dels Centres d'Atenció Primària i les escoles.

Enric Tomàs

Complementa el programa preventiu dels serveis d'odontologia dels centres d'atenció primària. És una manera més d'influir en l'adquisició d'hàbits saludables.


La mostra 'Cuida't les dents' romandrà fins el proper 14 de febrer cedida per la Diputació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.