Telefónica diu que iniciarà el soterrament de les línies telefòniques de Mira-sol a mitjans d'abril


  • Comparteix:

Els veïs afectats reclamen una clàusula d'indemnització pel retard

Els veïs afectats reclamen una clàusula d'indemnització pel retard

La companyia Telefónica es compromet a iniciar el soterrament de les línies telefòniques de Mira-sol a mitjans d'abril. Així ho ha comunicat en el consell de districte el regidor de Descentralització, Xavier Cortés, tot i que s'ha mostrat escèptic amb el compliment d'aquest termini. Veïns del districte han denunciat aquesta setmana que aquestes obres acumulen tres anys de retard.

Cortés ha explicat que la companyia Telefónica s'ha posat en contacte amb Promusa per assegurar que les obres de soterrament de les línies de cinc sectors del districte començaran a mitjans d'abril. D'aquesta manera, es respon a l'Associació de Veïns Sant Joan, que aquesta setmana ha denunciat que les obres acumulen tres anys de retard, malgrat que els residents han fet l'aportació econòmica corresponent.

El regidor de Descentralització, Xavier Cortés, s'ha mostrat escèptic amb el compromís de Telefónica, però ha assegurat que l'Ajuntament treballarà perquè s'acompleixi.

Xavier Cortés

Sóc escèptic. Jo els comunico el termini que ens ha dit Telefónica. L'Ajuntament treballarà perquè s'acompleixi.


Per la seva banda, l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol ha tornat a reclamar que el consistori expliqui si es contempla una clàusula d'indemnització per endarreriment en el contracte les obres. En cas afirmatiu, l'associació demana que la quantitat econòmica serveixi per reduir l'aportació dels residents, una opció descartada, segons Cortés.

El portaveu de l'associació, Josep Maria Àngel, remarca que els veïns ja han pagat la part que els pertoca.

Josep Maria Àngel

Demanem que es revisi el contracte per comprovar si existeix alguna clàusula de penalització. Els veïns es poden sentir estafats.


Àngel ha reclamat a l'Ajuntament que estigui a sobre de Telefónica per accelerar les obres de soterrament de les línies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.