El ple debat avui el reglament dels Síndic de Greuges i el Pla per a la igualtat


  • Comparteix:

La sessió també ha d'aprovar definitivament les contribucions especials per urbanitzar els sectors 11-13 de Mira-sol

La sessió també ha d'aprovar definitivament les contribucions especials per urbanitzar els sectors 11-13 de Mira-sol

El ple municipal d'aquest mes de febrer portarà avui a aprovació el reglament del Síndic de Greuges local. La sessió també servirà per debatre el Pla per la Igualtat entre homes i dones i el Pla Local de Joventut, així com l'aprovació definitiva de les contribucions especials per obres d'urbanització als sectors 11-13 de Mira-sol.

El ple de l'Ajuntament ha de donar, avui, llum verda definitiva al Reglament del Síndic de Greuges de la ciutat. La sessió plenària també servirà per debatre el Pla municipal per a la igualtat entre dones i homes de l'Ajuntament.

En l'àmbit de Polítiques Socials i Joventut, es proposarà l'adhesió de Sant Cugat al Pacte per a la salut proposat per departament de Salut de la Generalitat i també es portarà a aprovació el Pla Local de Joventut de la ciutat.

Un altre tema destacat del ple d'aquest mes de febrer és la resolució d'al·legacions i l'aprovació definitiva de les contribucions especials per les obres d'urbanització als sectors 11-13 de Mira-sol.

D'altra banda, l'ordre del dia inclou el debat de tres mocions dels grups municipals. D'una banda, el PP instarà l'equip de govern a fer un pla de xoc per millorar el servei de la neteja i a signar el conveni del Mapa de llars d'infants de Catalunya. D'altra banda, ICV-EA reclamarà prendre mesures a favor de la laïcitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.