L'Ajuntament farà un concurs d'idees per remodelar la plaça Barcelona


  • Comparteix:

Des de l'equip d egovern consideren que aquesta és la millor fórmula tractant-se d'un espai tan emblemàtic

Des de l'equip d egovern consideren que aquesta és la millor fórmula tractant-se d'un espai tan emblemàtic

L'Ajuntament realitzarà aquest any un concurs d'idees sobre la remodelació de la plaça Barcelona. L'objectiu és buscar la millor formula per integrar aquest espai dins el conjunt del Pla del Centre. Des de l'àrea de Territori afirmen que, tractant-se d'un espai tant emblemàtic, s'ha apostat per fer aquest concurs i buscar la màxima participació.

Un cop engegat el procés d'urbanització de la plaça Can Quitèria i els carrers de l'entorn, l'equip de govern municipal ja està pensant en el darrer espai que quedarà per arranjar dins aquesta zona: la plaça Barcelona.

En aquest cas però, i tractant-se d'una plaça tan emblemàtica, l'Ajuntament aposta per realitzar un concurs d'idees amb la màxima participació possible. Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ha remarcat que no hi ha cap idea predeterminada de com ha de quedar aquesta zona, i que en tot cas, l'únic que s'haurà de tenir en compte és la reducció del volum de trànsit un cop s'hagi traslladat l'edifici consistorial.

Mercè Conesa

No hi ha idees predeterminades. Precisament, com que és una plaça tan emblemàtica, volem fer aquest concurs d'idees amb la màxima participació. També hauríem de tenir en compte que la pressió de circulació baixarà un cop l'Ajuntament marxi a la Rambla del Celler


Conesa ha explicat que aquest projecte s'emmarca dins el Pla del Centre, que s'ha anat desenvolupant donant prioritat als eixos més comercials. Ara, un cop executades les zones de l'entorn, cal veure com acaba d'encaixar aquesta plaça dins tot aquest projecte.

Mercè Conesa

Hem anat executant el Pla del Centre, intentant dinamitzar de forma prioritària els eixos més comercials i després els ramals que en pengen. I ara el projecte ha de seguir per aquí


La titular de Territori ha recordat que l'arranjament de la plaça Barcelona és una demanda que han posat sobre la taula els comerciants d'aquesta zona, afegint que, tot i que han hagut d'esperar una mica, finalment ja es pot abordar aquest tema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.