Comença la preinscripció a les escoles pel curs 2006-2007


  • Comparteix:

Aquest dimarts comença el període de preinscripció dels centres d'educació infantil, primària i secundària, que s'allargarà fins el 3 d'abril. Els pares es poden adreçar al centre que els interessi o a la Oficina Municipal d'Escolarització, on es tramitarà la sol·licitud d'acord amb els criteris establerts. Així, primaran la proximitat, tenir germans al centre desitjat i el fet de formar part d'una família nombrosa.

Des d'aquest dimarts i fins el 3 d'abril tots els pares interessats podran fer la preinscripció dels seus fills als centres públics i concertats de la ciutat. Les sol·licituds es podran dipositar tant als centres escolars com a l'Oficina Municipal d'Escolarització.

Un cop estudiades les demandes, les llistes amb els barems i l'orde de preferència es publicaran el 18 d'abril als mateixos centres escolars. En cas d'excés de demanda en un centre se seguirà el criteri de punts, tal i com ha explicat la tinenta d'alcalde d'Ensenyament, Àngels Solé.

Àngels Solé

Tenen més punts els que viuen a la zona, les famílies nombroses i aquells que tinguin germans al centre.


El proper curs, a més, el CEIP Turó de Can Matas acollirà provisionalment els primers alumnes de l'onzena escola de primària, que s'espera que pugui estar construïda pel curs 2007-2008. En aquest cas però, els pares i mares ja sabran des del primer moment que els seus fills aniran a una altra escola i que, per tant, aquesta serà una ubicació provisional. Àngels Solé ha lamentat que aquest curs no es disposi ja del nou centre, tot i assegurar que encara hi ha prou espai per absorbir la demanda.

Àngels Solé

Haguéssim volgut que aquest curs ja estès acabada l'onzena escola però de totes maneres l'oferta és suficient.


El dia 22 de maig es donaran a conèixer els alumnes admesos a cada centre, per tal que del 29 de maig al 2 de juny puguin formalitzar-se les matriculacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.