Cinc estudiants de l'Àgora marxen a Istambul per participar al Fòrum del Parlament Europeu


  • Comparteix:

Cinc estudiants de l'escola Àgora de la nostra ciutat viatjaran a Istambul per participar al Fòrum del Parlament Europeu dels Joves. Aquesta trobada, en què els estudiants santcugatencs exposaran temes com el racisme a l'esport, el futur de les pensions o la qualitat de l'ensenyament secundari, tindrà lloc del 2 al 8 d'abril. L'alcalde, Lluís Recoder, ha ofert una rebuda institucional als cinc joves.

Víctor Bonet, Sílvia Leiva, Sara Dallarés, Marta Mairal i Marc Oliva són els cinc joves santcugatencs que prendran la paraula al Fòrum del Parlament Europeu dels Joves, del 2 al 8 d'abril. Aquests cinc alumnes de l'Escola Àgora formaran part dels deu representants de l'Estat espanyol que participaran en aquestes jornades, en què també participaran joves alemanys, russos i francesos. L'alcalde, Lluís Recoder, ha desitjat sort als estudiants i els ha convidat a aprofitar l'experiència.

Lluís Recoder

Us desitjo molta sort, que pugueu exposar les vostres idees lliurement i que us enriquiu com a persones.


Tant el portaveu dels alumnes santcugatencs, Víctor Bonet, com la resta dels seus companys, s'han mostrat molt il·lusionats amb aquesta experiència. Bonet, que tractarà el tema de la preservació dels drets humans a la postguerra de l'Iraq, ha subratllat l'aprenentatge humà que extraurà d'aquesta experiència.

Víctor Bonet

Això per mí és sobretot un curset intensiu de ser persona, a més de conèixer una nova religió i noves cultures.


La tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, ha convidat els cinc joves santcugatencs a explicar la seva experiència a la Casa de Cultura de la ciutat un cop hagin tornat d'Istambul.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.