Avui s'obre el període per sol·licitar un pis de lloguer de Promusa per a gent gran


  • Comparteix:

Aquest dilluns s'obre el període per a la inscripció a la llista de promocions de lloguer per a gent gran que Promusa ha de fer al municipi. Entre els principals requisits demanats, cal haver complert els 65 anys, tenir un mínim de 10 anys de padró municipal i no se propietari ni usufructuari de cap altra vivenda.

Des d'avui mateix, les persones que estiguin interessades a optar a un dels habitatges de lloguer per a gent gran que Promusa ha de fer al nostre municipi, poden apuntar-se i fer la inscripció a les oficines de l'empresa municipal de l'habitatge, a l'avinguda Torre Blanca, o també per telèfon o per internet, a l'adreça www.promusa.net

Per optar a un d'aquests habitatges, la composició familiar ha de constar d'1 o 2 persones, haver complert els 65 anys -o els 60 en el cas que el sol·licitant tingui invalidesa permanent- i tractar-se de persones que puguin ser autònomes funcionals.

Altres requisits necessaris passen per acreditar un mínim de 10 anys al padró municipal, no ser propietari ni usufructuari de cap habitatge i que els ingressos de la unitat familiar no superin més de 3,5 vegades l'Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples (IPREM).

Per a l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, és important que totes les administracions facin un esforç per contribuir a resoldre el problema del difícil accés a l'habitatge.

Lluís Recoder

Des de les nostres possibilitats estem fent un gran esforç per construir molts habitatges públics a la nostra ciutat, tant de venda o de lloguer, i crec que estaria bé que totes les administracions fessin el mateix esforç


Recordem que la previsió és que, en els propers anys, l'Ajuntament hagi adjudicat un total de 62 pisos de lloguer per a la gent gran de la nostra ciutat, en edificis construïts a la zona del Monestir, l'estació de La Floresta i la plaça Lluís Millet.

Precisament, aquest mes de març s'ha posat la primera pedra dels 18 pisos que es faran a la plaça d'en Coll, i que aniran acompanyats d'un nou casa-centre de dia per a gent gran que es farà a l'edifici del costat, conegut com Ca la Josepa Negra.

Les persones que vulguin demanar informació sobre aquests habitatges i sobre el període d'inscripcions, poden fer-ho a les mateixes oficines de Promusa, a l'Oficina Local d'Habitatge o a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.