Veïns de Mira-sol demanen que s'acompleixin els projectes del districte


  • Comparteix:

L'Associació de veïns de Mira-sol es mostra contenta davant l'aprovació de la piscina coberta al districte, però demanen eficàcia a l'Ajuntament perquè aquests projectes tirin endavant. Així ho han volgut destacar aquest diumenge en una assemblea ordinària on han debatut els problemes més importants de la zona.

L'Associació de veïns de Mira-sol s'ha reunit aquest diumenge en assemblea per debatre alguns dels temes que més preocupen el sector. El desdoblament de les aigües pluvials i les aigües negres, les infrastructures de la zona i el projecte per la recuperació del bosc de Can Ganxet han estat alguns dels temes centrals de la reunió.

Des de l'associació també s'han mostrat contents davant l'aprovació del futur complex esportiu amb piscina coberta i de projectes previstos per la zona.

El seu president, Josep Maria Àngel, ha demanat eficàcia a l'Ajuntament perquè aquest projectes tirin endavant.

Josep Maria Àngel

Hem d'anar seguint totes aquestes coses que estan aprovades per l'Ajuntament i que finalment es facin.


L'associació ha volgut celebrar l'aprovació del projecte pel complex esportiu amb piscina coberta que se situarà darrera l'escola Catalunya amb un aperitiu. L'entitat també ha demanat als veïns que portin fotografies del districte al Casal per fer una exposició de la història de la zona durant la propera festa d'aquest equipament, el 28 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.