Els fanals del Parc Central s'abaixaran per evitar que els arbres tapin la llum


  • Comparteix:

L'actuació, a càrrec de Moseca, té un cost de 80.000 euros

L'actuació, a càrrec de Moseca, té un cost de 80.000 euros

L'Ajuntament ha començat la millora de l'enllumenat del sector del Parc Central. L'objectiu de l'àrea de Serveis Urbans és abaixar el nivell dels fanals per fer més intensa la llum, que darrerament quedava difosa per les copes dels arbres. L'actuació, que anirà a càrrec de l'empresa concessionària Moseca, té un cost de més de 80.000 euros.

La primera fase d'aquesta millora de l'enllumenat del Parc Central preveu dotar de més llum 137 dels 246 punts lumínics que existeixen a la zona. La segona fase, que completarà l'actuació, es farà a finals d'any.

L'Ajuntament, a través de l'empresa concessionària Moseca, abaixarà de nivell els fanals d'aquest tram del Parc Central. La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, explica que la intenció és evitar que els arbres de la zona, que han crescut molt, tapin la llum i provoquin que hi hagi massa ombra en aquest indret.

Cristina Paraira

Lwes lluminàries quedaven per sobre dels arbres. Com que han crescut molt, la il·luminació quedava difosa. Ara baixem la lluminària per resoldre el problema de foscor.


Les actuacions de millora de l'enllumenat del Parc Central van a càrrec de l'empresa concessionària, Moseca, i tenen un pressupost de poc més de 80.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.