S'obre el termini per obtenir número per al sorteig de places del programa 'Viu l'Estiu' d'enguany


  • Comparteix:

Unes 250 persones ja han sol·licitat número per obtenir una de les 2.500 places disponibles

Unes 250 persones ja han sol·licitat número per obtenir una de les 2.500 places disponibles

Unes 250 persones s'han apropat aquest dimarts a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) per participar en el procés d'inscripció a les activitats del programa 'Viu l'Estiu 2006'. En el primer dia del termini per obtenir un número pel sorteig de les 2.500 places disponibles, les activitats d'hípica i el bàsquet han estat les més demanades. Els interessats tenen fins el proper dissabte al matí per demanar número.

Un any més, el programa Viu l'Estiu està gaudint d'un gran èxit de demanda. En el primer dia per demanar número, 250 persones ja s'han acostat fins a l'oficina de l'OMET per poder optar a una plaça en alguna de les activitats d'estiu que organitzen per a nens i joves l'Ajuntament i diverses entitats.

En aquest primer dia de demanda, de l'ampli ventall de propostes ofertades, el bàsquet i la hípica han estat les que més èxit han tingut. Així ho expliquen algunes de les persones que s'han costat a buscar número.

Cristina

En principi el meu fill vol fer hípica, bàsquet o futbol, a veure si ens toca. Les activitats són molt complertes i hi ha un ventall molt ampli on triar.


L'horari per demanar número pel sorteig és de deu a una del migdia i de cinc a vuit del vespre, menys el dissabte, que només es podrà fer al matí. El sorteig se celebrarà el proper dia 24 d'abril a les nou del matí i els resultats es faran públics el mateix dia a les dues de la tarda. Aquest any el sistema de sorteig de les places ha complert el seu tercer any d'existència i, en general, ha estat molt ben rebut per la ciutadania.

María

El sistema de sorteig és més equitatiu, perquè no és per odre d'aparició. D'aquesta manera, si surt està bé, i si no doncs els nens faran una altra activitat.


Recordem que es pot consultar l'oferta, classificada per activitats i per àrea geogràfica, a la pàgina web municipal www.santcugat.org



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.