La revista municipal 'Sant Cugat Avui' publica un reportatge sobre les noves escoles bressol


  • Comparteix:

Les diferents activitats realitzades a Sant Cugat aquest estiu i la celebració els propers dies 21 i 22 d'un mercat medieval centren el 'Sant Cugat Avui' d'aquest mes. La publicació municipal recorda les feines de millora en les escoles de la ciutat i la construcció de dues escoles bressol. Alhora senyala que Sant Cugat disposarà d'una ciutat esportiva l'any 2004. A banda, la revista fa un repàs de les activitats que oferiran els districtes per aquesta tardor i els actes de les festes majors de Les Planes i de Valldoreix.

El "Sant Cugat Avui" també exposa l'aprovació inicial que el ple municipal va fer el mes de juliol per la protecció integral i definitiva de Torre Negra per tal que es converteixi en un parc rural protegit. La revista recorda que quan passin dos mesos de la seva exposició pública, el projecte passarà a la Comissió d'Urbanisme de Barcelona i de Catalunya perquè s'aprovi definitivament.

Pel que fa al Mercat Medieval, el "Sant Cugat Avui" informa que hi haurà demostracions dels oficis i l'artesania de l'època, alhora que es podrà gaudir dels diferents espectacles que es realitzaran a la Plaça d'Octavià.

I com és habitual, la revista ofereix una agenda on s'exposen cronològicament les activitats que es duran a terme a la ciutat durant aquest setembre. Destaquen els actes de celebració de la Diada de l'Onze de Setembre, i les Festes Majors de Les Planes i Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.