Els grups polítics esperen la nova Llei de Règim Local per enllestir la proposta de reforma del ROM


  • Comparteix:

Els grups polítics municipals estan a l'espera de la modificació de la Llei de Règim Local, anunciada pel govern de l'Estat, abans d'enllestir la proposta de modificació del Reglament Orgànic Municipal (ROM). Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, que ha reconegut que el projecte porta mesos de retard. Recasens ha subratllat que tot el procés s'està fent amb el màxim consens polític.

En l'últim consell de districte de la Floresta, Recasens ha explicat que els grups polítics volen esperar a que es concreti la reforma de la Llei de Règim Local que ha engegat el govern espanyol abans de tancar els tres primer capítols del nou ROM, que afecten l'organització interna de l'Ajuntament i els seus organismes. Escoltem el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens.

Joan Recasens

Tots els grups entenem que hem d'esperar per veure com afectarà al ROM. Ja tenim un esborrany. Si l'afectació és petita, podrem seguir avançant.


Recasens reconeix que els treballs de reforma del ROM són més lents del que es preveia, però subratlla que tot el procés s'està fent amb el màxim consens polític. Pel que fa als capítols 4 i 5 del Reglament, que aborden la participació i la descentralització, el tinent d'alcalde de Presidència ha indicat que ja hi ha un esborrany, que aviat es presentarà a les entitats i a la ciutadania.

Joan Recasens

Es va encarregar un estudi, que es va allargar més del previst. Tenim un esborrany i estem en fase d'esmenes. Volem el màxim consens polític abans de presentar-lo a les entitats.


La reforma del ROM la va anunciar l'alcalde el novembre del 2003, coincidint amb l'acte de constitució del consell de districte de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.