L'Ajuntament fa un balanç positiu de la resposta de la II Setmana de la Solidaritat


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut atribueix la bona participació a la cooperació entre l'administració i les entitats

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut atribueix la bona participació a la cooperació entre l'administració i les entitats

La segona edició de la setmana de la solidaritat ha finalitzat amb un balanç positiu de participació. Entitats i Ajuntament han unit forces per donar a conèixer als santcugatencs les dures realitats d'algunes zones del planeta així com la responsabilitat que tenen els països del nord en aquest assumpte. Activitats diverses com tallers participatius, conferències o exposicions han apropat als santcugatencs missatges de solidaritat i cooperació internacional.

Durant una setmana la nostra ciutat s'ha bolcat amb la solidaritat i la cooperació internacional. Entitats i ajuntament han unit forces per informar als santcugatencs de la responsabilitat dels països del Nord envers els països del Sud.

Activitats diverses com una mostra de retrats a favor de la Declaració dels Drets Humans a l'Ateneu, un mural de la solidaritat a La Floresta o la Festa del Dia de l'Esperança organitzat per Intermón Oxfam s'han alternat al llarg de set dies a la nostra ciutat.

Totes aquestes propostes han comptat amb un bon nivell de participació de la ciutadania. El tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, ha atribuït aquesta resposta al treball conjunt entre l'Ajuntament i el teixit associatiu del municipi.

Toni Ramón

L'èxit de les activitats és perquè la programació s'ha fet conjuntament amb l'Ajuntament i el teixit associatiu de la ciutat.


Ramon també ha volgut remarcar que els actes han anat dirigits a tot tipus de públic amb la voluntat de sensibilitzar sobre aquest tema d'una manera atractiva i amena per a la població.

Toni Ramon

Amb la setmana de la solidaritat el que volem aconseguir és que la ciutadania trobi aquella activitat que li vagi bé des de tallers partcipatius a exposicions.


Les entitats que han participat en la segona edició de la setmana de la solidaritat són, entre d'altres, Intermón Oxfam, Xarxa de consum solidari, l'Ateneu, Justícia i Pau. Actualment el Consistori dedica un 1% del pressupost municipal a solidaritat i cooperació internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.