El ple aprovarà avui concedir la medalla d'honor a títol pòstum a Jesús Serra i Santamans


  • Comparteix:

El ple municipal acordarà aquest vespre concedir la medalla d'honor de Sant Cugat a títol pòstum a Jesús Serra i Santamans, l'expresident de Catalana Occident, desaparegut a finals de l'any passat. El plenari també debatrà els tràmits urbanístics per construir una promoció de vivendes, una residència de gent gran i una benzinera.

El ple aprovarà la proposta de concessió a títol pòstum a Jesús Serra i Santamans de la medalla d'honor de la ciutat. El consistori reconeixerà, d'aquesta manera, la seva tasca emprenedora i la decisió de traslladar a principis dels anys 70 la seu corporativa de Catalana Occident a la nostra ciutat. Aquesta distinció recaurà també en el fundador de la Universitat Internacional de la Pau, Frederic Roda.

La sessió plenària d'aquest vespre també servirà per debatre la modificació puntual del PGM per donar llum verda a la construcció d'una promoció de vivendes al sector de Lestonnac, darrere de l'estació dels FGC. També es portarà a aprovació inicial un Pla Especial al carrer Villà, cantonada amb el carrer Chopin, on es vol construir una residència de gent gran. Finalment, es resoldrà el concurs per construir i explotar la nova benzinera que s'ubicarà al barri de Vulpalleres, a la cruïlla entre l'avinguda Via Augusta i l'avinguda de la Clota.

En l'apartat de mocions, el ple debatrà dues propostes de l'equip de govern de CiU i ERC. Una, a favor de la Convenció Internacional de Nacions Unides sobre la protecció dels drets de tots els treballadors migrants. La segona moció insta el Parlament espanyol a legislar una Llei del deute extern favorable als interessos de les poblacions empobrides del Sud.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.