L'Oficina del Pla del Centre torna a obrir les portes per informar sobre les actuacions de l'Ajuntament al nucli de la ciutat


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha reobert l'Oficina del Pla del Centre per informar la ciutadania sobre les obres de millora i d'integració en la zona de vianants que s'estan duent a terme en diferents carrers. L'oficina atèn de dilluns a dijous, de 10 a 2 i de 4 a 7, i divendres, de 8 a 3.

Les persones que vulguin fer qualsevol pregunta, consulta o suggeriment es poden adreçar a l'edifici municipal del carrer Dos de Maig, número 25, on hi ha la seu de l'àrea de Territori. Allà s'instal·larà l'Oficina del Pla del Centre, que donarà informació als veïns afectats per les diverses actuacions iniciades o en projecte al centre de la ciutat.

La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica per què han decidit reobrir l'oficina.

Mercè Conesa

En aquests moments, tenim moltes obres en procés. Per això, reobrim l'oficina.


L'oficina atèn els veïns de dilluns a dijous, de 10 a 2 i de 4 a 7, i divendres, de 8 a 3. L'oficina no té data de tancament de les seves portes.

Escoltem Conesa.

Mercè Conesa

L'oficina també atèn els veïns a les tardes.


Les vies que ja estan afectades o que ho estaran ben aviat són l'avinguda de Catalunya, la Baixada de Sant Sever, els carrers Enric Granados, Monestir, Orient, Girona, Lluna, Sant Bonaventura, Roselló, Torrent d'en Xep, la rambla del Celler i les places del Rei i de Can Quitèria, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.