Veïns de l'Eixample Sud demanen mesures per minimitzar l'impacte de les Barraques


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns Eixample Sud demana mesures a l'Ajuntament i a la Comissió de Festes per minimitzar l'impacte que suposa ubicar les Barraques al parc de l'Arborètum, a tocar del passeig Gaudí. De moment, l'entitat veïnal reclama un compromís formal als organitzadors perquè les activitats acabin a les tres de la matinada, i proposen una ubicació definitiva d'aquest popular espai de la Festa Major a la zona del Chic.

A l'espera d'una reunió a tres bandes entre l'Associació de Veïns Eixample Sud, l'Ajuntament i la Comissió de Festes, l'entitat veïnal ja ha mostrat la seva preocupació per la decisió d'ubicar les Barraques al parc de l'Arborètum, just darrera del Teatre-Auditori.

El president de l'entitat, Miquel Quintana, recorda que el parc Ramon Barnils, molt proper a aquesta zona, ja és un dels escenaris habituals de la festa, i lamenta que ara els veïns hagin de suportar 'en estèreo' el soroll afegit de les Barraques.

Per això, una de les principals preocupacions de l'associació és obtenir un compromís real dels organitzadors per tal que l'activitat cessi a les tres de la matinada a l'espai juvenil. Escoltem Miquel Quintana.

Miquel Quintana

S'han compromés a acabar la festa a les 3am però no marxen a dormir sinó que continuen la festa de forma privada.


L'associació de veïns també està preocupada per les espècies naturals i protegides que hi ha al parc de l'Arborètum, així com pels problemes d'ordre públic i el risc d'actes incívics que es podrien donar. Per això, l'entitat demana un increment de les dotacions policials.

El president, Miquel Quintana, reclama una fórmula d'ubicació definitiva de les Barraques que sigui còmoda pels organitzadors i que a la vegada minimitzi les molèsties al veïnat. En concret, Quintana proposa traslladar per sempre les Barraques a la zona de la discoteca Chic, ja que és un espai 'més ample i còmode'.

Miquel Quintana

Hi ha molta gent que surt de nit a les Carpes entre Sant Cugat i Rubí. Crec que les Barraques es podrien ubicar a allà, hi hauria menys problemes.


Enguany, les Barraques se celebraran els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol al parc de l'Arborètum, sota el lema 'Barraques, reserva natural dels joves santcugatencs'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.