L'Ajuntament edita un plànol turístic amb 8 itineraris per conèixer els llocs d'interès històric i natural


  • Comparteix:

El Monestir, la serra de Collserola, les construccions modernistes i les masies del municipi són alguns dels itineraris que recull el plànol turístic de Sant Cugat, editat per l'Ajuntament. La guia, de la qual s'han imprès 10.000 exemplars en quatre idiomes, pretén donar a conèixer els llocs d'interès històric i natural de la ciutat.

El Monestir i la serra de Collserola són les dues 'joies' turístiques de Sant Cugat, però hi ha altres llocs d'interès històric i natural. Així ho demostra el plànol turístic de la ciutat que ha presentat l'Ajuntament, i del qual s'han editat 10.000 exemplars en quatre idiomes que es repartiran a l'OAC, a les dependències municipals i a les seus d'algunes entitats.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que l'objectiu del plànol és divulgar els elements d'interès de la ciutat. Amb aquesta mateixa intenció, Recoder ha anunciat que aviat se senyalitzaran els principals llocs turístics del municipi.

Lluís Recoder

El mapa turístic és una fita més en el projecte de donar a conèixer Sant Cugat com a ciutat amb atractiu. Hi haurà altres fites, com un projecte de senyalització dels llocs d'interès.


A banda dels 8 itineraris turístics, el plànol inclou una llista d'altres llocs d'interès, una guia de parcs urbans i un apartat amb informació útil sobre el municipi. El plànol abasta bàsicament el centre de la ciutat, però inclou també una lupa ampliada amb una part del Parc de Collserola i un petit mapa general del terme municipal.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha explicat que l'extensió del municipi ha fet complexa la tasca d'elaboració d'un plànol manejable.

Àngels Solé

Sant Cugat és un municipi molt extens, era difícil fer un plànol manejable. A més, molt del patrimoni està fora del nucli històric.


El plànol es podrà trobar a les dependències municipals en català, castellà, anglès i francès. Més endavant, també es podrà consultar via Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.