Comencen les obres d'urbanització del sector La Bòbila - La Serreta


  • Comparteix:

Ja han començat les obres d'urbanització dels carrers de La Bòbila - La Serreta, entre La Floresta i Valldoreix. Els treballs van a càrrec de la UTE formada per Six i Benjumea i el pressupost és de poc més de 3 milions d'euros. La previsió és que les obres s'allarguin durant uns 9 mesos i mig.

Després que la Junta de Govern adjudiqués, el mes de febrer, les obres d'urbanització d'aquest sector, finalment ja han començat les obres que permetran arranjar aquest sector, a cavall entre Valldoreix i La Floresta.

Els treballs, que estan calendaritzats en 9 mesos i mig, serviran per urbanitzar més de 4.000 metres lineals de carrer, i afectaran 210 parcel·les.

Les obres van a càrrec de la Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per Six i Benjumea, i tenen un pressupost de 3,1 milions d'euros, el 80% dels quals aniran a càrrec dels veïns en concepte de contribucions especials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.