Dos barris més de Valldoreix estudien contractar també seguretat privada contra els robatoris


  • Comparteix:

Una reunió informativa aplega un centenar de residents preocupats pels robatoris

Una reunió informativa aplega un centenar de residents preocupats pels robatoris

Els barris del Mas Roig i Rossinyol, a Valldoreix, estudien contractar seguretat privada per combatre la sensació d'inseguretat que tenen els veïns de la zona. Així s'ha posat de manifest durant una reunió informativa celebrada aquest dilluns amb residents d'aquests barris i de la zona de Monmany, que ha aplegat un centenar de persones. Els veïns han informat a aquesta emissora que en les properes setmanes podrien activar el servei.

El Mas Roig i Rossinyol són els dos barris valldoreixencs que estan estudiant la contractació de seguretat privada. Després de mantenir una reunió informativa amb representants del barri del Monmany, que ja ha contractat aquest servei, els veïns estan acabant de concretar les condicions que hauria de reunir la vigilància privada en aquests barris. Segons ha informat a aquesta emissora un veí de la zona, l'extensió i la falta de delimitació dels barris del Mas Roig i Rossinyol fan que les feines d'organització i coordinació del servei siguin més complexes que en el barri del Monmany.

Tot i els obstacles legals i la pressió política per evitar la contractació de seguretat privada, els veïns d'aquests barris no descarten posar en marxa aquests tipus de servei en les properes setmanes. Els residents continuen denunciant l'existència de robatoris a la zona, com el que es va produir la nit del 15 de juny en una casa de Valldoreix amb l'anomenat 'mètode silenciós'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.