L'Ateneu celebra avui la festa de fi de curs enmig de les celebracions del 50è aniversari


  • Comparteix:

Actuacions de dansa del ventre i de percussió i una exposició amb les fotografies més especials de la temporada seran els plats forts de la festa de final de curs de l'Ateneu, que se celebra avui a la plaça Pep Ventura. La celebració, que coincideix amb l'any del cinquantè aniversari de l'entitat, serà oberta al públic i comptarà amb música en directe i cava per a tothom.

L'Ateneu Santcugatenc se saltarà el protocol i començarà les celebracions un dia abans de Festa Major. L'entitat santcugatenca tanca una temporada plena d'activitats amb una gran festa de final de curs que tindrà lloc avui a partir de dos quarts de nou del vespre a la plaça Pep Ventura.

En declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons', el coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets, explica tot el què donarà de sí la festa de cloenda de la temporada.

Joan Carles Busquets

A banda d'actuacions de dansa del ventre i de percussió de gent de l'Ateneu, hi haurà una exposició de fotografies de les activitats que hem fet durant l'any. Hi haurà vídeos, música i cava per tothom.


L'Ateneu celebra enguany el seu 50è aniversari i ha preparat una sèrie d'actes de commemoració que estan previstos pel mes de setembre. Abans, però, l'entitat santcugatenca oferirà durant tot el mes de juliol els tradicionals cursos i activitats d'estiu que aquest any van des de tallers d'idiomes per a viatgers, tallers de percussió o dansa del ventre, fins les anomenades 'nits temàtiques', on els visitants podran ballar salsa i participar de diverses activitats en bona companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.