Els contenidors grocs comencen a instal·lar-se aquesta setmana a la nostra ciutat


  • Comparteix:

L'objectiu de l'Ajuntament és incrementar amb aquesta mesura la recollida selectiva a Sant Cugat

L'objectiu de l'Ajuntament és incrementar amb aquesta mesura la recollida selectiva a Sant Cugat

L'Ajuntament ha començat a instal·lar 150 contenidors grocs per continuar potenciant la recollida selectiva de la ciutat. Els contenidors es col·locaran al costat dels de paper i vidre a les anomenades àrees d'aportació. Amb aquesta nova dotació es calcula que a la nostra ciutat s'arribaran a recollir anualment unes 400 tones d'envasos lleugers d'una brossa que representa el 16,1% del pes de les deixalles domèstiques.

L'empresa TMA, la concessionària del servei de recollida dels residus a Sant Cugat, ha començat aquest dimarts a instal·lar 150 contenidors grocs als carrers de la ciutat. D'aquesta manera, començarà el procés d'implantació de la recollida selectiva d'envasos lleugers a la nostra ciutat que ja s'havia anunciat des de l'àrea de Serveis Urbans.

La implantació dels nous contenidors es començarà a fer pel centre urbà de Sant Cugat i continuarà pels districtes, en un termini que pot arribar als 2 mesos aproximadament. Així ho ha apuntat la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, que ha explicat que el procés per col·locar els nous contenidors pot ser lent.

Cristina Paraira

A vegades el procés de col·locar els contenidors a les seves àreas és una mica lent perquè ens trobem amb dificultats,


Tot i que no s'ajusti al model de Residu Mínim aplicat a Sant Cugat, l'Ajuntament ha decidit implantar la recollida dels envasos lleugers a través dels contenidors grocs per tal de continuar augmentant la recollida selectiva al municipi i davant els interrogants que estan sorgint al voltant de les plantes de triatge.

Amb aquests nous contenidors, el percentatge a la nostra ciutat se situarà ara en un contenidor per cada 489 habitants. Des del consistori, Cristina Paraira, afirma que ara el més important serà reforçar les campanyes de sensibilització ciutadana perquè tots els santcugatencs vegin la importància del reciclatge.

Cristina Paraira

Amb el tema dels residus i el reciclatge cal estar a sobre. Falta insisitir-hi perquè la ciutadania en prengui consciència.


Amb la nova dotació de contenidors es calcula que s'arribaran a recollir 400 tones d'envasos lleugers a l'any d'una brossa que representa el 16,1% del pes de les deixalles domèstiques. A més a finals d'any, l'Ajuntament té previst instal·lar 25 contenidors més de paper, vidre, broc i envasos lleugers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.