Les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat habiliten aparcaments per bicicletes


  • Comparteix:

Totes les estacions de Ferrocarrils del nostre municipi, excepte la de Mira-Sol, han habilitat nous espais per aparcar bicicletes. Amb aquesta mesura, Ferrocarrils de la Generalitat vol potenciar l'ús combinat del tren i la bicicleta, i fomentar un transport més sostenible.

L'estació de Sant Cugat - Centre ha incorporat 42 noves places d'aparcament de bicicletes, mentre que a les estacions dels districtes s'hi han instal·lat 6 a cadascuna. L'única estació de la ciutat que encara no comptarà amb aquests aparcaments és Mira-Sol, on s'hi habilitaran quan acabin les obres de remodelació que s'hi estan fent.

En total, Ferrocarrils han incorporat 722 places a 69 estacions de les línies metropolitanes del Vallès, el Llobregat i l'Anoia. L'objectiu de la companyia és facilitar que els seus usuaris combinin l'ús del tren amb el de la bicicleta. Totes les noves places son del tipus d'aparcament universal, que consisteix en una espècie d'u invertida, fabricada amb un tub metàl·lic que es subjecta al terra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.