Millores al carril bici a l'Avinguda de Gràcia


  • Comparteix:

El carril bici de l'Avinguda de Gràcia ja compta amb les proteccions de cautxú que separen l'espai dels ciclistes de la resta de la via. Aquesta accion forma part del nou carril bici de l'Eixample Sud, amb què es pretén rellançar el projecte per fomentar els desplaçaments amb aquest mitjà de transport.

Aquesta divisió de cautxú permetrà que el carril bici, d'un metre d'amplada i amb senyalització vertical i sobre el paviment, quedi diferenciat del trànsit. Aquestes mesures s'han incorporat en aquest tram per garantir la seguretat, en una via per on passen molts vehicles.

Segons Eduard Pomar, tinent d'alcalde de Medi Ambient, aquesta i altres mesures volen tornar a impulsar el projecte del carril bici.

Eduard Pomar

És una ampliació important de la xarxa. Amb això volem rellançar l'execució del projecte de carril bici i en els propers mesos plantejarem nous carrers.


El resguard de seguretat s'ha instal·lat en el tram dels carrers Joan Oliver i la Rambla Ribatallada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.