L'EMD elabora un Pla de Mobilitat per millorar i fer més fluid el trànsit de vehicles a Valldoreix


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix espera poder presentar a aprovació el seu Pla Director de Mobilitat en el proper ple del mes d'octubre. Demà es fa la segona de les reunions de treball d'aquest Pla que vol ser un diagnòstic general dels problemes de mobilitat del districte.

Segons ha explicat el president de l'EMD, Francesc Cardoner, el Pla de Mobilitat ha detectat, de moment, dos problemes bàsics com són l'excés de velocitat en alguns carrers i la manca d'aparcaments. Cardoner creu que el Pla donarà una radiografia de la mobilitat a Valldoreix, a partir de la qual, es podrà començar a treballar per trobar solucions:

Francesc Cardoner

El que volem és aconseguir més seguretat i que la circulació de vehicles sigui més fluïda


Demà es fa la segona de les reunions de treball que han comptat amb la participació d'uns 100 veïns. En la reunió es tractaran les al·legacions presentades a la redacció inicial i s'espera poder consensuar el redactat final. L'objectiu de l'EMD és presentar el Pla en el ple del mes d'octubre.

Cardoner també ha explicat que serà important consensuar el Pla amb l'Ajuntament de Sant Cugat perquè no es produeixin incongruències.

Francesc Cardoner

Estem parlant amb Sant Cugat i mirant com s'integra el nostre pla al conjunt del municipi


Paral·lelament a la redacció del Pla, l'EMD ja ha iniciat algunes actuacions per millorar el trànsit de Valldoreix com ara la construcció de la rotonda de Can Cadena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.