Més de 50 persones s'apleguen a les sardanes de la Diada amb la Principal del Llobregat


  • Comparteix:

Una cinquantena de persones s'han aplegat a la ballada de sardanes que ha tingut lloc a la Plaça d'Octavià en motiu de la Diada Nacional. Com cada any la cobla convidada ha estat la Principal del Llobregat, que també ha actuat al Centre Social i Sanitari de la Floresta.

Tot i el retard de la Cobla Principal del Llobregat, que venia d'actuar a la Floresta, més de 50 persones s'han aplegat a la Plaça d'Octavià per ballar sardanes en motiu de la Diada.

Segons Laura Tubau, membre de l'associació sardanista de la ciutat, el ball popular no podia faltar en l'Onze de Setembre.

Laura Tubau

En un Onze de Setembre les sardanes no hi poden faltar. La cobla Principal del Llobregat ve cada any per la Diada i és important perquè és una bona cobla.


El proper compromís per a l'associació sardanista de la nostra ciutat serà el proper 24 de setembre amb el 31è aplec de la sardana. En aquesta ocasió actuaran, a més de la Principal del Llobregat, la Cobla Jovenívola de Sabadell, la Cobla Mediterrània i la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona.

La Cobla Principal del Llobregat, entitat que té més de 75 anys, va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi l'any 2004, juntament amb el Club Muntanyenc Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.