Els agents cívics posen més d'un centenar de multes simbòliques en un mes i mig


  • Comparteix:

Els agents cívics han posat més de cent 'multes cíviques' en el seu primer mes i mig de funcionament. Deixar excrements de gossos al carrer, portar els animals deslligats o aparcar en doble fila han concentrat la majoria dels comportaments incívics. Un 68% dels santcugatencs creuen que la nostra ciutat és cada vegada més cívica, segons dades de l'Observatori sociològic.

Els agents cívics han tingut força feina en el primer mes i mig de funcionament i han posat més de cent sancions simbòliques per comportaments incívics. Així ho ha explicat el regidor de Civisme, Jordi Puigneró, que ha recordat que aquests avisos tenen per objectiu conscienciar la gent dels seus comportaments poc cívics. Entre les principals actituds detectades, hi ha les relacionades amb la tinença de gossos, i és per això que l'Ajuntament ha enviat més de 1.000 cartes a propietaris dels gossos per sensibilitzar-los sobre aquest tema. Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

Hem posat més de 25 avisos cívics en comportaments referents als gossos. Aquest ha estat un dels temes en què hem fet més incidència.


Aparcar en doble fila o deixar la bossa d'escombraries fora el contenidor són d'altres comportaments incívics que han destacat des de la regidoria. Tot i les nombroses actuacions municipals per combatre aquests comportaments, Puigneró també ha explicat que Sant Cugat té un nivell de civisme bo, un fet que perceben també els propis santcugatencs segons dades de l'Observatori Ciutadà.

Jordi Puigneró

L'observatori ciutadà diu que els ciutadans de Sant Cugat creuen que cada vegada la gent és més cívica. Aixó indica que anem per bon camí.


Les properes actuacions de la campanya de civisme tindran lloc aquest cap de setmana, aprofitant la celebració del segon Mercat Medieval. Unes 'brigades cíviques' utilitzaran l'eina de l'humor i la comicitat per conscienciar els santcugatencs sobre les bones actuacions cíviques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.