Sant Cugat i Rubí comparteixen un Punt de Trobada de Creu Roja


  • Comparteix:

Els ajuntaments de Sant Cugat i Rubí i la Creu Roja uneixen esforços per crear el Punt de Trobada Rubí-Sant Cugat, un espai neutral per facilitar el règim de visites dels infants amb els seus pares en casos de ruptures familiars. El centre vol donar resposta a les demandes dels juristes, que denuncien la situació 'insostenible' de saturació que es viu als punts de trobada de Terrassa i Barcelona.

A partir d'aquesta setmana, la seu de Creu Roja a Sant Cugat té un espai destinat a facilitar el règim de visites d'infants i intercanvi en casos de separacions, divorcis o altres tipus de ruptures familiars conflictives. El Punt de Trobada Rubí-Sant Cugat, gestionat per Creu Roja, ofereix serveis d'intercanvi amb professionals que faciliten l'acompanyament d'infants i serveis d'estada, amb un espai on els menuts diposen d'un ambient acollidor durant la visita tutelada.

El president de Creu Roja Catalunya i Sant Cugat, Antoni Aguliera, ha explicat que centres com aquests són necessaris per donar resposta a uns conflictes familiares que cada vegada són més presents. Aguilera ha destacat l'entesa entre administracions diferents per aconseguir un objectiu social.

Antoni Aguilera

Estem molt satisfets per haver aconseguit que els dos ajuntaments es posin d'acord i per acollir un lloc en el qual els nens es trobin com a csa seva.


L'alcade, Lluís Recoder, ha lamentat que es produeixin situacions tan extremes i ha convidat a reflexionar sobre el fet que dues persones adultes portin tan lluny el seu enfrontament com per perjudicar els més petits. Amb tot, l'alcalde ha lloat la feina d'entitats com la Creu Roja que fan una feina de gran valor per a la societat.

Lluís Recoder

Creu Roja fa una grandíssima feina en la nostra societat com totes les entitats que treballen amb voluntariat, tenenun gran valor.


La col·laboració entre ajuntaments ha estat subratllada pels dos alcaldes. Recoder ha destacat que la voluntat dels ciutadans és que totes les administracions s'entenguin i el Punt de Trobada Rubí-Sant Cugat n'és un bon exemple. En aquest sentit, l'alcaldessa de Rubí, Carme García, ha expressat el desig d'establir noves col·laboracions entre les dues administracions locals.

Carme Garcia

Continuarem treballant perquè en molts casoso és millor col.laborar entre dues administracions perquè surti més econòmic i qualitat de servei a les adminstracions.


A banda del recentment inaugurat Punt de Trobada, Sant Cugat i Rubí comparteixen un altre servei de característiques similars com és la Casa d'Acollida d'emergència. De moment, la nostra ciutat no ha hagut de fer ús d'aquest servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.