14.000 santcugatencs canviaran de col·legi electoral


  • Comparteix:

3 de cada 10 santcugatencs canviaran de col·legi electoral a les eleccions al Parlament de Catalunya. Un total de 19 meses electorals modificaran el seu emplaçament respecte als últims comicis. Un col·legi electoral quedarà suprimit i se'n crearan cins de nous.

Gairebé 14.000 santcugatencs canviaran de col·legi electoral a partir de les eleccions nacionals del proper 1 de novembre. Dues meses del Gimnàs del CEIP Joan Maragall es traslladaran a l'Ateneu, dues meses del CEIP Collserola a l'IES Joaquim Pla i Farreras, dues de la Casa de Cultura a l'Antic Impulsius, quatre de l'Escola Arquitectura a l'IES Angeleta Ferrer i Sensat i totes les meses de l'antic Parvulari Pla i Farreras s'ubicaran al CEIP Collserola.

La revista municipal d'octubre informarà àmpliament de la relació de canvis. En tot cas, la regidora de Serveis Generals, Marta Subirà, explica que els electors no tindran dubtes d'on anar a votar.

Marta Subirà

En principi tots els electors han de rebre a casa una targeta censal on s'informa del col·legi electoral on han d'anar a votar. L'oficina del cens sap dels canvis i, per tant, els ciutadans sabran on han de votar.


Marta Subirà remarca que les meses canviades es mantenen al mateix barri. A més, destaca que aquesta remodelació en el mapa de col·legis electorals descongestionarà algunes meses i facilitarà l'assistència dels ciutadans a les urnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.