La campanya contra-incendis acaba amb un excel·lent balanç


  • Comparteix:

Incendi a La Floresta, l'any 1994 (cedida TV3)

Incendi a La Floresta, l'any 1994 (cedida TV3)

Aquest any a Sant Cugat s'ha cremat una superfície 7 vegades inferior a la de l'any passat, gràcies a unes condicions climatològiques favorables i a una major coordinació entre els equips de prevenció d'incendis.

El nombre d'incendis s'ha reduït considerablement durant el 2002. Aquesta és una de les principals conclusions de l'informe presentat aquest cap de setmana a la seu de l'Agrupació de Defensa Forestal de Sant Cugat.

L'any passat es van cremar gairebé 3 hectàrees, mentre que enguany la xifra no arriba a la mitja hectàrea, en un total de 14 incendis des del març fins a l'agost. Les abundants pluges han contribuït decisivament a reduir la superfície cremada.

La zona més afectada del municipi ha estat el districte de La Floresta, i el juliol, el pitjor mes, amb un total de 8 incendis i més de 3.800 metres quadrats cremats. L'alcalde Lluís Recoder ha mostrat la seva satisfacció pels resultats:

Lluís Recoder

Vàrem aconseguir la implicació de tots els cossos i forces de seguretat que tenen alguna cosa a dir en la lluita contra els incendis




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.