Comencen els treballs d'esporga, que s'allargaran fins el mes d'abril


  • Comparteix:

La campanya d'esporga 2006/2007 ja ha començat i s'allargarà fins a finals del mes d'abril. Aquests treballs es faran fins a mitjans de gener al nucli urbà i després es traslladaran als districtes de la Floresta, Mira-sol i la zona de Can Barata.

La tasca d'esporga la faran dos equips de treball per la gran quantitat d'arbres de la ciutat i comptaran amb dues plataformes, dos podadors, dos recollidors, un xofer i un camió pop recollidor. Aquests grups de poda se centraran primer en el barri de Sant Francesc, l'avinguda de Cerdanyola, Torre Blanca, Sant Domènec, el Colomer i Can Ganxet per, finalment, anar als districtes de Mira-sol, la Floresta i la zona de Can Barata.

Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

El que hem fet enguany és començar pel nucli urbà, després passarem al centre de la ciuta per anar finalment als districtes.


L'objectiu d'aquests treballs és potenciar el desenvolupament natural dels arbres i deslliurar els passos de serveis i l'enllumenat. El més important però, tal com ha assenyalat Eduard Pomar, és minimitzar les molèsties als usuaris de la via pública.

Eduard Pomar

L'esporga es fa cada any i l'objectiu és fer una reducció de la capçada i s'ha d'evitar que provoqui molèsties.


El tinent d'alcalde de Medi Ambient també ha explicat que s'ha hagut de començar aquesta setmana malgrat el poc fred que està fent perquè, si no, podria faltar temps per acabar els treballs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.